facebook_pixel
Close

BREZPLAČNA DOSTAVAza vsa naročila

EVROPSKO POREKLO SESTAVINnarejeno v EU(Slovenija)

VARNO NAKUPOVANJE100% zaupanja vreden nakup

TELEFONSKO NAROČANJEpokličite 070 204 205

VARNO NAKUPOVANJE100% zaupanja vreden nakup

NAROČI NA:
070 204 205

Krema Intheline je razvita na podlagi znanstvene študije, ki so jo naredili znanstveniki na Univerzi v Padovi, v Italiji. Pri razvoju kreme so sodelovali strokovnjaki s področja medicine in kirurgije, eksperimentalne medicine, nutricisti ter strokovnjaki iz oddelka za farmacijo. Po več kot enem mesecu testiranja so ugotovili, da se je pri uporabnicah, ki so dnevno uporabljale kremo (z vsebnostjo 2,5% gliciretinske kisline) občutno zmanjšal obseg maščobnih oblog na stegnih. Med drugim so v razultatih raziskave zapisali: »Ugotovljeno je bilo občutno zmanjšanje v debelini površinskega maščobnega sloja na dominantnem stegnu pri subjektih, ki so uporabljali kremo z gliciretinsko kislino, tako v razmerju z drugo, netretirano nogo kot v razmerju z rezultati subjektov, ki so uporabljali placebo kremo«.

 

krema-za-topljenje-mascobV podjetju INTL smo pri razvoju kreme upoštevali osnovne in bistvene sestavine, ki so jih uporabljali znanstveniki na Univerzi v Padovi. Prav tako smo dosledno upoštevali razmerja in kremi dodali natanko 2,5 % gliciretinkse kisline (likviricija ali licorice), ki po podatkih Univerze v Padovi dokazano topi podkožne maščobe. Ob tem pa smo, v sodelovanju z našimi farmacevti, kremi dodali še nekatere druge sestavine (zaradi katerih je koža bolj sijoča, napeta, dišeča).

In razlika … Uporabnice v raziskavi so kremo uporabljale zgolj enkrat na dan in še to v zelo majhnih količinah. Predlagamo uporabo Intheline kreme 2 krat na dan z nanosom na dele telesa, kjer želite izgubiti odvečno maščobo. V tubi je 100ml kreme, kar zadošča za približno mesec dni vsakodnevne uporabe, v tem času pa bo krema začela delovati in topiti maščobe.

Za zadovoljiv rezultat priporočamo redno uporabo kreme intheline.

 

 

Sestavine, ki jih najdete v kremi InTheLine


 

licorice

Licorice

Licorice oz. golostebelni ali sladki koren je rastlina, ki raste v sredozemskem podnebju. Licorice aktivno znižuje kortizol, kar le še dodatno pripomore k izgubi podkožnih maščob. Gre za pomembno sestavino, ki se z Intheline Slimming kremo prenaša v podkožje in vpliva na raven podkožnih maščobnih celic, poleg tega pa učinkovito zmanjšuje nezaželene lokalne maščobe.
rhodiola

Rhodiola

Rhodiola je roža, ki raste na najbolj odročnih delih sveta, visoko v gorah. Ima številne zdravilne učinke, med drugim pa učinkovito deluje v procesu izgube podkožne maščobe, saj znižuje hormon kortizol, ki podkožne maščobne celice razvršča v predele pasu bokov, stegen in zadnjice. Gre eno izmed dveh temeljnih sestavin v Intheline kremi.
citrusi

Citrusi

Izvlečki citrusov na telo delujejo kot antioksidant in pomagajo pri izboljšanju mikrocirkulacije krvi. To pa vašo povrhnjico naredi močnejšo in bolj gladko. Citrusi poleg tega povečujejo rast keratina in beljakovin v vaši povrhnjici, s čimer je koža videti čvrsta, z nanašanjem kreme Intheline pa deluje tudi kot anticelulutna rešitev.
olje sončnic in cipres

Olje sončnic in cipres

Sončnično olje preprečuje izhlapevanje naravne vlage kože, naravno vlaži kožo, očisti kožo in zmanjšuje površinsko napetost. Rezultat je povečanje njene zmogljivosti. Sestavina v Intheline kremi je bogata z lecitinom, vitamini A, D in E ter nenasičenimi maščobnimi kislinami. Olje ciprese pa zmanjša luščenje suhe kože in deluje kot aroma za kožo.

Mnenja uporabnic

Manja Plešnar
voditeljica
»Po slabem mesecu uporabe čudezne kremice sem okoli trebuha izgubila 2 cm zaradi česar sem presrečna!!!«
Daša Podržaj
manekenka
»Nad kremo sem navdušena, saj sem vse skupaj izgubila kar 8 centimetrov, hkrati pa je moja koža lepo napeta in brez celulita. Priporočam!«
Anamarija Avbelj
manekenka
»Končno ena vrhunska in kvalitetna krema za postavo, ki res deluje. Moja koža je postala bolj čvrsta in elastična, obseg pa se je zmanjšal.«
Tjaša Jerala Kokalj
voditeljica in manekenka
»Priznam, da se sama nisem merila, ker se mi preprosto ni ljubilo, a rezultate opaziš tudi brez merilnega traku. Koža je bolj napeta, vidnost celulita se zmanjša, prav tako pa se zmanjša obseg na mestih, kjer sem kremo uporabljala. Sama to najbolj opazim na stegnih in zadnjici.«
Eva Ahačevčič
blogerka in novinarka
»Rezultati so se jasno pokazali precej hitro – čutim, da je moje telo bolj čvrsto, počutje precej boljše, koža pa bolj napeta. Izgubila sem pol centimetra okoli vsakega stegna in en centimeter okoli bokov, kar pripisujem kombinaciji vsega, kar sem v zadnjih 14 dneh spremenila v svojem življenju. Za bolj napeto in gladko kožo pa gre zahvala kremi Intheline, v to sem prepričana. Krema mi je všeč zaradi nežnega vonja, elegantne črne embalaže in predvsem, ker nič ne draži kože, a učinkuje ...«
Patricia Peklar
manekenka
»Intheline krema mi je zelo pomagala oblikovati mojo postavo in izgubiti nekaj cm ta mesec! Priporočam nakup!«

 • Akcija produkt-1

  Intheline Slimming krema ZATE

  29,90
  Izberite možnosti
 • Akcija produkt-2

  Intheline Slimming krema ZA VAJU

  59,80 53,82
  Izberite možnosti
 • samo-paypal

  Mesečna naročnina

  Od: 26,91 / mesec
  Izberite možnosti?S sklenitvijo mesečne naročnine si zagotovite, da boste kremo prejeli vsakih 30 dni do preklica naročila.

 • Akcija redu-shaper

  Redu Shaper

  49,90 14,90
  Izberite možnosti
 • Akcija sauna-pants

  SAVNA FIT HLAČE

  39,90 14,90
  Izberite možnosti
 • Akcija sauna_belt3

  SAVNA FIT PAS

  25,99 9,99
  Izberite možnosti