Edinstvena formula

Krema Intheline je razvita na podlagi znanstvene študije, ki so jo naredili znanstveniki na Univerzi v Padovi, v Italiji. Pri razvoju kreme so sodelovali strokovnjaki s področja medicine in kirurgije, eksperimentalne medicine, nutricisti ter strokovnjaki iz oddelka za farmacijo. Po več kot enem mesecu testiranja so ugotovili, da se je pri uporabnicah, ki so dnevno uporabljale kremo (z vsebnostjo 2,5% gliciretinske kisline) občutno zmanjšal obseg maščobnih oblog na stegnih. Med drugim so v razultatih raziskave zapisali: »Ugotovljeno je bilo občutno zmanjšanje v debelini površinskega maščobnega sloja na dominantnem stegnu pri subjektih, ki so uporabljali kremo z gliciretinsko kislino, tako v razmerju z drugo, netretirano nogo kot v razmerju z rezultati subjektov, ki so uporabljali placebo kremo«.

V podjetju INTL smo pri razvoju kreme upoštevali osnovne in bistvene sestavine, ki so jih uporabljali znanstveniki na Univerzi v Padovi. Prav tako smo dosledno upoštevali razmerja in kremi dodali natanko 2,5 % gliciretinkse kisline (likviricija ali licorice), ki po podatkih Univerze v Padovi dokazano topi podkožne maščobe. Ob tem pa smo, v sodelovanju z našimi farmacevti, kremi dodali še nekatere druge sestavine (zaradi katerih je koža bolj sijoča, napeta, dišeča).

In razlika … Uporabnice v raziskavi so kremo uporabljale zgolj enkrat na dan in še to v zelo majhnih količinah. Predlagamo uporabo Intheline kreme 2 krat na dan z nanosom na dele telesa, kjer želite izgubiti odvečno maščobo. V tubi je 100ml kreme, kar zadošča za približno mesec dni vsakodnevne uporabe, v tem času pa bo krema začela delovati in topiti maščobe.

Za zadovoljiv rezultat priporočamo redno uporabo kreme intheline.

Sestavine, ki jih najdete v kremi InTheLine

Licorice

Licorice oz. golostebelni ali sladki koren je rastlina, ki raste v sredozemskem podnebju. Licorice aktivno znižuje kortizol, kar le še dodatno pripomore k izgubi podkožnih maščob. Gre za pomembno sestavino, ki se z Intheline Slimming kremo prenaša v podkožje in vpliva na raven podkožnih maščobnih celic, poleg tega pa učinkovito zmanjšuje nezaželene lokalne maščobe.

Rhodiola

Rhodiola je roža, ki raste na najbolj odročnih delih sveta, visoko v gorah. Ima številne zdravilne učinke, med drugim pa učinkovito deluje v procesu izgube podkožne maščobe, saj znižuje hormon kortizol, ki podkožne maščobne celice razvršča v predele pasu bokov, stegen in zadnjice. Gre eno izmed dveh temeljnih sestavin v Intheline kremi.

Citrusi

Izvlečki citrusov na telo delujejo kot antioksidant in pomagajo pri izboljšanju mikrocirkulacije krvi. To pa vašo povrhnjico naredi močnejšo in bolj gladko. Citrusi poleg tega povečujejo rast keratina in beljakovin v vaši povrhnjici, s čimer je koža videti čvrsta, z nanašanjem kreme Intheline pa deluje tudi kot anticelulutna rešitev.

Olje sončnic in cipres

Sončnično olje preprečuje izhlapevanje naravne vlage kože, naravno vlaži kožo, očisti kožo in zmanjšuje površinsko napetost. Rezultat je povečanje njene zmogljivosti. Sestavina v Intheline kremi je bogata z lecitinom, vitamini A, D in E ter nenasičenimi maščobnimi kislinami. Olje ciprese pa zmanjša luščenje suhe kože in deluje kot aroma za kožo.
Daša Podržaj
Manekenka

Nad kremo sem navdušena, saj sem vse skupaj izgubila kar 8 centimetrov, hkrati pa je moja koža lepo napeta in brez celulita. Priporočam!

Manja Plešnar
Modna novinarka in TV voditeljica

Po slabem mesecu uporabe čudezne kremice sem okoli trebuha izgubila 2 cm zaradi česar sem presrečna!!!

Anamarija Avbelj
manekenka

Končno ena vrhunska in kvalitetna krema za postavo, ki res deluje. Moja koža je postala bolj čvrsta in elastična, obseg pa se je zmanjšal.

Patricia Peklar
manekenka

Intheline krema mi je zelo pomagala oblikovati mojo postavo in izgubiti nekaj cm ta mesec! Priporočam nakup!

UGODNO
UGODNO
UGODNO
33,20 29,90 / mesec
Izberite možnosti? S sklenitvijo mesečne naročnine si zagotovite, da boste kremo prejeli vsakih 30 dni do preklica naročila.