facebook_pixel
Close

BREZPLAČNA DOSTAVAza vsa naročila

EVROPSKO POREKLO SESTAVINnarejeno v EU(Slovenija)

VARNO NAKUPOVANJE100% zaupanja vreden nakup

TELEFONSKO NAROČANJEpokličite 070 204 205

VARNO NAKUPOVANJE100% zaupanja vreden nakup

NAROČI NA:
070 204 205

Akcija
produkt-2

Intheline Slimming krema ZA VAJU

59,80 53,82

ikona
Brez kofeina
ikona
Testirano
ikona
Brezplačna dostava za vsa naročila
ikona
Možnost plačila po povzetju
Počisti

Šifra: 152 Kategorija:

Opis izdelka

Krema Intheline je razvita na podlagi znanstvene študije, ki so jo naredili znanstveniki na Univerzi v Padovi, v Italiji. Pri razvoju kreme so sodelovali strokovnjaki s področja medicine in kirurgije, eksperimentalne medicine, nutricisti ter strokovnjaki iz oddelka za farmacijo. Po več kot enem mesecu testiranja so ugotovili, da se je pri uporabnicah, ki so dnevno uporabljale kremo (z vsebnostjo 2,5% gliciretinske kisline) občutno zmanjšal obseg maščobnih oblog na stegnih. Med drugim so v razultatih raziskave zapisali: »Ugotovljeno je bilo občutno zmanjšanje v debelini površinskega maščobnega sloja na dominantnem stegnu pri subjektih, ki so uporabljali kremo z gliciretinsko kislino, tako v razmerju z drugo, netretirano nogo kot v razmerju z rezultati subjektov, ki so uporabljali placebo kremo«.

V podjetju INTL smo pri razvoju kreme upoštevali osnovne in bistvene sestavine, ki so jih uporabljali znanstveniki na Univerzi v Padovi. Prav tako smo dosledno upoštevali razmerja in kremi dodali natanko 2,5 % gliciretinkse kisline (likviricija ali licorice), ki po podatkih Univerze v Padovi dokazano topi podkožne maščobe. Ob tem pa smo, v sodelovanju z našimi farmacevti, kremi dodali še nekatere druge sestavine (zaradi katerih je koža bolj sijoča, napeta, dišeča).

In razlika … Uporabnice v raziskavi so kremo uporabljale zgolj enkrat na dan in še to v zelo majhnih količinah. Predlagamo uporabo Intheline kreme 2 krat na dan z nanosom na dele telesa, kjer želite izgubiti odvečno maščobo. V tubi je 100ml kreme, kar zadošča za približno mesec dni vsakodnevne uporabe, v tem času pa bo krema začela delovati in topiti maščobe.

Za zadovoljiv rezultat priporočamo redno uporabo kreme intheline.

INCI SESTAVA: AQUA, ISOAMYL LAURATE, COCOS NUCIFERA SEED BUTTER, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCYRRHETINIC ACID, GLYCERYL STEARATE CITRATE, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL CAPRYLATE, CAPSICUM FRUTESCENS FRUIT EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL, TOCOPHERYL ACETATE, MENTHOL, RHODIOLA ROSEA ROOT EXTRACT, XANTHAN GUM, CITRUS LIMON PEEL OIL, CUPRESSUS SEMPERVIRENS OIL, SODIUM PHYTATE, PIPER NIGRUM FRUIT OIL, GAULTHERIA PROCUMBENS LEAF OIL, CITRIC ACID, SODIUM ANISATE, SODIUM LEVULINATE, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, CITRONELLOL

Vsebina: 2 x 100ml (enomesečni tretma)
4 x 100ml (dvomesečni tretma)
6 x 100ml (trimesečni tretma)

Dodatne informacije

Tretma

Enomesečni tretma – 59,80€ (10% popust), Dvomesečni tretma – 119,60€ (15% popust), Trimesečni tretma – 179,40€ (20% popust)

Kako deluje

Krema Intheline deluje lokalno, torej le na mestih kamor jo nanesemo:

  • Ekstrakt Licorice omogoči sestavinam, da prodrejo pod kožo, vse do maščobnih celic.
  • Krema topi lokalne maščobe.
  • Zmanjša obseg delov telesa, na katere redno nanašate kremo.
  • Izboljša elastičnost kože, ki postane bolj napeta.

Z inovativno kombinacijo sestavin, boste lahko zmagali v boju z odvečnimi maščobami. S pomočjo kreme Intheline ter ustrezni prehrani ter gibanju bodo odvečni centimetri izginili hitreje in še bolj učinkovito.