Uporaba

Kremo InTheLine nanesite na očiščeno kožo na predele pasu, bokov, stegen in zadnjice. Priporočamo, da produkt nanašate po tuširanju, saj je takrat koža mehka, s tuširanjem in brisanjem pa ste odstranili odmrle celice in koža je pripravljena na nanos. Njene naravne aktivne sestavine bodo prodrle skozi povrhnjico kože in pospešile razgradnjo maščobnih celic.

Kako pravilno nanašati kremo Intheline?

Pravilna uporaba in nanos vseh izdelkov je bistvenega pomena za njihovo delovanje. Kremo Intheline nanašajte na predele telesa, kjer želite izgubiti odvečne centimetre, tako da jo v kožo vtirate s krožnimi gibi, v smeri urinega kazalca. Krožite z nežnimi pritiski, ki ne smejo biti boleči, a še vedno morajo biti dovolj močni, da bodo aktivne sestavine kreme prodrle skozi kožo in učinkovito delovale na maščobne obloge. Gibi naj bodo močni, a počasni.

Pomembno je, da se posvetite procesu nanosa in posledično sebi. To je idealen čas, da si vzamete nekaj trenutkov zase in svoje dobro počutje. S krožnimi gibi boste vzpodbudili cirulacijo krvi in poleg nanosa aktivnih učinkovin, poskrbeli za rastrupljanje telesa, kar bo posledično še dodatno povečalo odplavljanje strupov iz telesa.

Kako pogosto uporabljati kremo Intheline?

Za optimalne rezultate priporočamo, da kremo nanašate vsaj dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer. Pogostejša uporaba od priporočene ni potrebna, saj aktivna formula zagotavlja vse potrebne aktivne učinkovine, ki delujejo na razgradnjo podkožnih maščobnih oblog.

Ko dosežete želene rezultate, je za ohranjanje videza priporočljivo, da Intheline nanašate vsak drugi dan, zjutraj ali zvečer.

Tjaša Jerala Kokalj
voditeljica in manekenka

Priznam, da se sama nisem merila, ker se mi preprosto ni ljubilo, a rezultate opaziš tudi brez merilnega traku. Koža je bolj napeta, vidnost celulita se zmanjša, prav tako pa se zmanjša obseg na mestih, kjer sem kremo uporabljala. Sama to najbolj opazim na stegnih in zadnjici.

Manja Plešnar
Modna novinarka in TV voditeljica

Po slabem mesecu uporabe čudezne kremice sem okoli trebuha izgubila 2 cm zaradi česar sem presrečna!!!

Daša Podržaj
Manekenka

Nad kremo sem navdušena, saj sem vse skupaj izgubila kar 8 centimetrov, hkrati pa je moja koža lepo napeta in brez celulita. Priporočam!

Anamarija Avbelj
manekenka

Končno ena vrhunska in kvalitetna krema za postavo, ki res deluje. Moja koža je postala bolj čvrsta in elastična, obseg pa se je zmanjšal.

Ugodno
Ugodno
26,91 / mesec
Izberite možnosti? S sklenitvijo mesečne naročnine si zagotovite, da boste kremo prejeli vsakih 30 dni do preklica naročila.