facebook_pixel
Close

BREZPLAČNA DOSTAVAza vsa naročila

EVROPSKO POREKLO SESTAVINnarejeno v EU(Slovenija)

VARNO NAKUPOVANJE100% zaupanja vreden nakup

TELEFONSKO NAROČANJEpokličite 070 204 205

BREZPLAČNA DOSTAVAza vsa naročila

NAROČI NA:
070 204 205

Kremo InTheLine nanesite na očiščeno kožo na predele pasu, bokov, stegen in zadnjice. Priporočamo, da produkt nanašate po tuširanju, saj je takrat koža mehka, s tuširanjem in brisanjem pa ste odstranili odmrle celice in koža je pripravljena na nanos. Njene naravne aktivne sestavine bodo prodrle skozi povrhnjico kože in pospešile razgradnjo maščobnih celic.

 

 

kako-nanasati-kremo-inthelineKako pravilno nanašati kremo Intheline?

Pravilna uporaba in nanos vseh izdelkov je bistvenega pomena za njihovo delovanje. Kremo Intheline nanašajte na predele telesa, kjer želite izgubiti odvečne centimetre, tako da jo v kožo vtirate s krožnimi gibi, v smeri urinega kazalca. Krožite z nežnimi pritiski, ki ne smejo biti boleči, a še vedno morajo biti dovolj močni, da bodo aktivne sestavine kreme prodrle skozi kožo in učinkovito delovale na maščobne obloge. Gibi naj bodo močni, a počasni.

 

Pomembno je, da se posvetite procesu nanosa in posledično sebi. To je idealen čas, da si vzamete nekaj trenutkov zase in svoje dobro počutje. S krožnimi gibi boste vzpodbudili cirulacijo krvi in poleg nanosa aktivnih učinkovin, poskrbeli za rastrupljanje telesa, kar bo posledično še dodatno povečalo odplavljanje strupov iz telesa.

 

 

Kako pogosto uporabljati kremo Intheline?

Za optimalne rezultate priporočamo, da kremo nanašate vsaj dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer. Pogostejša uporaba od priporočene ni potrebna, saj aktivna formula zagotavlja vse potrebne aktivne učinkovine, ki delujejo na razgradnjo podkožnih maščobnih oblog.

 

Ko dosežete želene rezultate, je za ohranjanje videza priporočljivo, da Intheline nanašate vsak drugi dan, zjutraj ali zvečer.


Mnenja uporabnic

Manja Plešnar
voditeljica
»Po slabem mesecu uporabe čudezne kremice sem okoli trebuha izgubila 2 cm zaradi česar sem presrečna!!!«
Daša Podržaj
manekenka
»Nad kremo sem navdušena, saj sem vse skupaj izgubila kar 8 centimetrov, hkrati pa je moja koža lepo napeta in brez celulita. Priporočam!«
Anamarija Avbelj
manekenka
»Končno ena vrhunska in kvalitetna krema za postavo, ki res deluje. Moja koža je postala bolj čvrsta in elastična, obseg pa se je zmanjšal.«
Tjaša Jerala Kokalj
voditeljica in manekenka
»Priznam, da se sama nisem merila, ker se mi preprosto ni ljubilo, a rezultate opaziš tudi brez merilnega traku. Koža je bolj napeta, vidnost celulita se zmanjša, prav tako pa se zmanjša obseg na mestih, kjer sem kremo uporabljala. Sama to najbolj opazim na stegnih in zadnjici.«
Eva Ahačevčič
blogerka in novinarka
»Rezultati so se jasno pokazali precej hitro – čutim, da je moje telo bolj čvrsto, počutje precej boljše, koža pa bolj napeta. Izgubila sem pol centimetra okoli vsakega stegna in en centimeter okoli bokov, kar pripisujem kombinaciji vsega, kar sem v zadnjih 14 dneh spremenila v svojem življenju. Za bolj napeto in gladko kožo pa gre zahvala kremi Intheline, v to sem prepričana. Krema mi je všeč zaradi nežnega vonja, elegantne črne embalaže in predvsem, ker nič ne draži kože, a učinkuje ...«
Patricia Peklar
manekenka
»Intheline krema mi je zelo pomagala oblikovati mojo postavo in izgubiti nekaj cm ta mesec! Priporočam nakup!«

 • Akcija produkt-1

  Intheline Slimming krema ZATE

  34,90
  Izberite možnosti
 • Akcija produkt-2

  Intheline Slimming krema ZA VAJU

  69,80 62,82
  Izberite možnosti
 • Akcija samo-paypal

  Mesečna naročnina

  Od: 33,20 29,90 / mesec
  Izberite možnosti?S sklenitvijo mesečne naročnine si zagotovite, da boste kremo prejeli vsakih 30 dni do preklica naročila.

 • Akcija redu-shaper

  Redu Shaper

  55,90 24,90
  Izberite možnosti
 • Akcija sauna-pants

  SAVNA FIT HLAČE

  50,90 19,90
  Izberite možnosti
 • Akcija sauna_belt3

  SAVNA FIT PAS

  34,99 14,90
  Izberite možnosti